CLAAS Service Office

CLAAS Service Office on Hankkijan korjaamoiden ja sopimushuoltojen käytössä oleva työkalu, joka antaa yleisnäkymän alueen koneiden tietoihin, hälytyksiin, telematiikka- ja lisenssitietoihin.

CLAAS Service Office Incoming Topics -kuvankaappaus

Service Office luo korjaamolle juoksevan tehtävälistan erilaisten laukaisevien tekijöiden perusteella. Näitä tekijöitä voivat olla esimerkiksi lähestyvä määräaikaishuolto, päättyvä lisenssi tai koneen antama vikakoodi. Kaikki tarvittavat tiedot kuten asiakas, koneen sarjanumero ja asian kiireellisyys näkyvät yhdellä silmäyksellä. Service Officen tarjoaman tiedon avulla vikatilanteisiin voidaan reagoida välittömästi. Koneen hälytys tai vikakoodi välittyy korjaamolle samaan aikaan kuin kuljettajallekin ja valmistelevat toimenpiteet voidaan aloittaa heti.

 
CLAAS Service Office Incoming Topics -kuvankaappaus

Reaaliajassa päivittyvä paikkatieto kertoo koneen sijainnin. Tämän perusteella korjaamon työnjohto saa selkeämmän kuvan työn suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä mekaanikko löytää perille syrjäisemmällekin pellolle.

 
CLAAS Service Office koostevalikko-kuvankaappaus

Service Officesta korjaamon henkilöstö löytää kaiken koneeseen liittyvän tiedon koottuna yhdestä paikasta. Koneen antaessa vikakoodin kontekstiperusteinen hakujärjestelmä ohjaa mekaanikon suoraan ko. vikakoodiin liittyvän tiedon luo, kertoen diagnosointiohjeiden lisäksi perustietoja vikaantuneen komponentin sijainnista, toimintaperiaatteesta ja ohjearvoista. Tämä mahdollistaa sen että kentälle huoltoautolla lähtevä mekaanikko ei joudu aloittamaan vianetsintää tyhjästä päästyään paikan päälle ja viasta riippuen voidaan ottaa jo valmiiksi sopivat varaosat mukaan.