Progut – ingen foderjäst som helst
Optimerad jäst
Progut innehåller bryggerijäst, som är syra-hydroliserad med en patenterad metod.
Hydrolysen frigör jästens bioaktiva komponenter på ett optimalt sätt, då får man
bästa möjliga nyttan till utvecklingen av djurens näring och immunsystem.
Den stöder djurens naturliga immunsystem och hjälper att upprätthålla bra tarmhälsa.
Den hjälper således att förbättra djurens livskraft, anpassning till ändringar och produktiviteten
I tillverkningen av Progut används unik, patenterad hydrolys
Frigör molekylstrukturerna i jästcellväggen
Bevarar aktiviteten hos jästens bioaktiva komponenter
Bryter ner jästcellväggens mannoproteiner till lösliga poly- och oligosackarider
Hydrolysen okar mängden av lösliga socker
Sockerstrukturerna i Progut är av rätt storlek för att binda patogenbakterier så effektivt som möjligt
När sockerstrukturens molekylstrolek minskar, ökar deras vattenlöslighet
Patenterade hydrolysen producerar en lämplig proportion av vattenlösliga och inte vattenlösliga sockerstrukturer
Tack vare tillverkningsmetoden innehåller Progut lösliga poly- och oligosackarider över 5 gånger mera än inaktiverade bryggerijästen och 10 gånger mera än levande jästen.
Jästcell.
Proguts effekt baserar sig på optimerad molekylstorlek och maximerad bindningsförmåga av patogener.
Proguts nyttor:
Proguts nyttor.
Hydrolysen frigör jästcellens komponenter och gör dom lättare användbara för djur och ökar deras effekt
Jästcellens alla komponenter bevaras i slutprodukten, ingenting tas bort
När sjukdomstrycken ökar, hjälper Progut att stöda djurens eget immunförsvar
Progut stimulerar djurens immunförsvar, hindrar bindningen av patogener i tarmväggen, gynnar nyttiga tarmmikrober och stöder således djurens hälsa