Kubota FC3-261 Suurteholeikkuri
Tuotekoodi: KUFC3-261

Kubota FC3-261 Suurteholeikkuri

Tuotekoodi: KUFC3-261

Tuotekuvaus

Kubota FC3-261 -suurteholeikkuri

Kubota FC3-261 -leikkuri on suunniteltu suurten nurmialueiden tehokkaaseen ja laadukkaaseen hoitoon. Tämä huippuluokan leikkuri yhdistää korkean tuottavuuden ja täydellisen turvallisuuden, tehden siitä erinomaisen valinnan puistojen, urheilualueiden ja suurten puutarhojen kunnossapitoon.

Tehokas Moottori: FC3-261 sydämenä toimii polttoainetehokas, 26-hevosvoimainen kolmisylinterinen dieselmoottori, joka täyttää Stage V -päästömääräykset. Tämä ympäristöystävällinen moottori ei ole vain tehokas, vaan myös helppo huoltaa, tarjoten luotettavuutta pitkäaikaiseen käyttöön.

Hydrostaattinen Vetojärjestelmä: Leikkurin hydrostaattinen vetojärjestelmä (HTC™) ja neliveto takaavat erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa, varmistaen, että nurmikko pysyy vahingoittumattomana. Mekaaninen tasauspyörästön lukko tarjoaa lisäturvaa ja parantaa työskentelyn mukavuutta erityisesti rinteissä ja liukkaissa olosuhteissa.

Ergonominen Suunnittelu: FC3-261 on varustettu tilavalla ohjaamolla, jossa on säädettävä ohjauspyörä ja Deluxe-istuin, joka vähentää käyttäjän väsymystä pitkien työpäivien aikana. Kaikki hallintalaitteet ovat ergonomisesti sijoiteltu ja helposti saatavilla, ja kojelauta on selkeä ja helppolukuinen kaikissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi LED-ajovalot parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta työskentelyalueella.

Innovatiiviset Ominaisuudet: Koneen 800 litran keruusäiliö ja innovatiivinen imu- ja keruujärjestelmä takaavat nopean ja tarkan leikkuujäljen. Koneessa on hydraulinen tehostettu ohjaus, joka tarjoaa vaivatonta ja tarkkaa ohjausta esteiden ympärillä. Leikkurin peruutusnopeus on 10 km/h, mikä lisää sen monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä ahtaissa tiloissa. Seisontajarru ja tasauspyörästön lukko takaavat turvallisen pysäytyksen ja ajon kaikissa työtilanteissa.

Luotettavuus ja Helppokäyttöisyys: FC3-261 luotettavuutta parantavat pistosuojatut leikkuupöydän kannatinpyörät ja nopea terien vaihto pöydän pystyyn käännön ansiosta. Koneessa on edessä ja takana sidontapisteet, jotka mahdollistavat tukevan ja turvallisen sidonnan trailerikuljetuksen aikana.