Fenix otsavalaisin HM75R SUPERRAPTOR 3
Tuotekoodi: DEL911707 EAN: 6942870310787

Fenix otsavalaisin HM75R SUPERRAPTOR 3

Tuotekoodi: DEL911707 EAN: 6942870310787
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

HM75R SUPERRAPTOR 3 on ultrakevyestä magnesiumista valmistettu tehokas otsalamppu, joka tarjoaa jopa 194 tunnin käyttöajan, 1600 lumenin valotehon ja 218 metrin kantomatkan. Lampussa on erilliset kohde- ja laajavalot sekä hämäränäön säilyttävä punainen valo. Käyttäjät voivat valita parhaan valaistuksen kahden energiatilan ja neljän kirkkaustason välillä. Tämä otsalamppu sopii erinomaisesti vaativaan harrastus- ja ammattikäyttöön.

DESIGN FROM FINLAND -TUOTE
Fenix HM75R SUPERRAPTOR 3 on saanut Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkin, joka kertoo tuotteen olevan ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti suunniteltu Suomessa. Vastuullinen suunnittelu näkyy erityisesti lampun kestävyydessä, käytettävyydessä, materiaalivalinnoissa ja korjattavuudessa. Valitsemalla Design from Finland -tuotteen tuet suomalaista työtä.
Suomessa suunnitellun HM75R SUPERRAPTOR 3:n kehitys perustui tuhansien käyttäjien ideoihin ja toiveisiin. Yli kahden vuoden ja kolmen tuhannen tuotekehitystunnin jälkeen, testattuna ankarissa Suomen luonnon olosuhteissa, voimme ylpeänä sanoa, että HM75R SUPERRAPTOR 3 on yksi maailman parhaista otsalampuista luokassaan.

TÄYDELLINEN VALAISU KAIKILLE ETÄISYYKSILLE
HM75R SUPERRAPTOR 3 valaisee samanaikaisesti laajasti ja kauas. Toisin kuin kilpailevien otsalamppujen muoviset yhdistelmälinssit, SUPERRAPTOR 3:ssa on kaksi kovakarkaistua lasista valmistettua optisesti hiottua linssiä, jotka tuottavat tarkan kohdevalon 218 metriin asti sekä erittäin laajan laajavalon. Tehokkaan laajavalon salaisuutena on kaksi LED-emitteriä, jotka tuottavat maksimissaan 1600 lumenin valotehon. Kohde- ja laajavalot voivat toimia samanaikaisesti, jolloin saadaan laajasti koko kantomatkan valaiseva valokeila ilman kompromisseja.

HÄMÄRÄNÄKÖKYVYN SÄILYTTÄVÄ PUNAVALO
SUPERRAPTOR 3:ssa on hämäränäkökyvyn säilyttävä punavalo. Punavalosta löytyy asetukset taktiseen sotilas- ja viranomaiskäyttöön sekä metsästykseen, valokuvaamiseen ja luonnon tarkkailuun soveltuvat 30 ja 120 lumenin käyttötilat.

HELPPO JA NOPEA KÄYTTÄÄ, MYÖS KÄSINEET KÄDESSÄ
SUPERRAPTOR 3:n suunnittelussa kiinnitimme erityistä huomiota sen nopeaan ja helppoon käytettävyyteen käsineet kädessä, erityisesti kylmissä olosuhteissa. Käytämme uutta mekaanista pyörökytkintä, josta käyttötilojen (kohdevalo, laajavalo, yhdistelmävalo) valinta tapahtuu kytkintä pyörittämällä. Kirkkaustilat on helppo valita hipaisukytkimestä. Kirkkaustila tallennetaan automaattisesti, joten käyttötilojen vaihtaminen on helppoa ilman tarvetta säätää kirkkaustiloja erikseen.

KAKSI ÄLYKÄSTÄ ENERGIATILAA
SUPERRAPTOR 3:ssa on kaksi energiatilaa: energiansäästötila ja tehotila. Energiansäästötila pidentää lampun käyttöaikaa painottaen kestoa jatkuvan kirkkauden sijaan. Tehotila mahdollistaa valon käytön korkeammalla kirkkaudella pidempään, mikä on ihanteellista tilanteissa, joissa kirkkaus on tärkeämpää kuin käyttöaika.

ÄLYKÄS KIRKKAUDEN ALENTAMISTOIMINTO
SUPERRAPTOR 3:ssa on älykäs automaattinen kirkkauden alentamistoiminto, joka ehkäisee korkeiden lämpötilojen syntymisen lähivalaistuksessa. Valotehoa lasketaan automaattisesti, jos kohde on kuuman linssin lähellä.

MONIPUOLISET KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET
SUPERRAPTOR 3 avaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Mukana toimitettavalla GoPro-kiinnikkeellä voit kiinnittää lampun kaikkiin GoPro-yhteensopiviin kiinnikkeisiin, kuten pyörään tai kypärään. Fenix ALG-03 V2.0 ja ALG-04 NVG-kypäräkiinnikkeillä voit kiinnittää lampun pyöräily-, työ-, kiipeily- tai viranomaiskypäriin. Erilaisten kiinnitysten vaihtaminen on vaivatonta, sillä kaikki otsalampun pannat ovat pikairrotettavia.

EI KALLIITA ERIKOISAKKUJA
SUPERRAPTOR 3 toimitetaan tehokkaalla ja turvallisella 3500 mAh 18650 Fenix ARB-L18 akkuparistolla, joka varmistaa pitkän käyttöajan ja luotettavan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.
Takuuaika 60 kk
Tuotepakkaus:

mitat: 12,5 cm (l) x 5,5 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 0,20 kg

Valmistusmaa: KIINA