Acetona Energy Plus Liuos
Tuotekoodi: VIF82373

Acetona Energy Plus Liuos

Tuotekoodi: VIF82373
775,20 + rahti € / KPL (sis. alv 14%)
( 3,33 € / KG, sis. alv 14%)
Hinta myymälässä 826,88 €/KPL
16 KPL verkkokaupan varastossa
Katso tästä myymäläsaatavuus

KPL


Toimitusaika-arvio:
1-4 arkipäivää
Vaihtoehtoiset tuotteet

Tuotekuvaus

Acetona Energy Plus Liuos on Hankkijan energiarehuvalikoiman vahvin energiatäydennysrehu märehtijöille. Se sisältää verensokeria nostavia tehoaineita tiiviissä muodossa.

MAIDONTUOTANTO NOUSUUN

  • Koostumukseltaan ainutlaatuinen propyleeniglykolin ja poliolin yhdistelmä. Polioli tunnetaan myös nimellä sokerialkoholit.
  • Sisältää propyleeniglykolia 50 %!
  • Propyleeniglykoli ja polioli nostavat verensokeritasoa ja maitotuotosta sekä laskevat elimistön ketoaineiden määrää. Kun elimistön ketoaineiden määrä pysyy maltillisella tasolla, vältytään niiden aiheuttamilta haittavaikutuksilta hedelmällisyyteen ja vastustuskykyyn. (Mizutani ym. 2003, Nielsen ja Ingvartsen 2004)
  • ERINOMAINEN TOIMIVUUS NESTEANNOSTELIJOISSA

  • Pieni käyttömäärä ja käyttökustannus sekä hyvä toimivuus nesteannostelijoissa
  • Tuotepakkaus:

    paino: 230,00 kg

    Valmistusmaa: SUOMI

    Ominaisuudet
    TuoteAcetona Energy Plus Liuos 230 kg
    Eläinryhmät lypsylehmät
    Energia (MJ/kg ka) 18,7
    Konseptit Acetona-energiarehut
    Lavakoko 690 kg / 3 kpl
    Olomuoto Liuos
    Sisältää propyleeniglykoli, sokerialkoholien seos
    Suunniteltu edistämään ketoosin ennaltaehkäisy, tiinehtyminen
    Käyttöohje
    Lypsylehmille 0,2-0,3 kg/lehmä/päivä 100 päivää poikimisesta tai tiinehtymiseen asti.

    Korkeatuottoisimmille lehmille suosittelemme 0,5 kg annosta ensimmäisen kuukauden ajan poikimisen jälkeen.

    Säilyvyysaika 24 kuukautta.


    Lähdeviitteet:

    Mizutani H. ym. (2003). The intravenous xylitol tolerance test in non-lactating cattle. Vet Res Commun. 27: 633-641.

    Nielsen, N.I. & Ingvartsen, K.L.(2004). Propylene glycol for dairy cows: A review of the metabolism of propylene glycol and its effects on physiological parameters, feed intake, milk production and risk of ketosis. Feed Science and Technology 115 (3–4): 191-213.