Lypsykivennäinen Tiineys+
Tuotekoodi: VIB7943578Tuotekuvaus
ORGAANISIA HIVENAINETA, BIOTIINIA JA B-VITAMIINEJA
- Sisältää orgaanisia hyvin imeytyviä hivenaineita (seleeniä, kuparia, mangaania ja sinkkiä). Hivenaineita tarvitaan normaaliin hormonitoiminnan ylläpitämiseen.
- Orgaanisista hivenaineista puhuttaessa tarkoitetaan kelaattimuotoisia hivenaineyhdisteitä, jossa hivenaine on sitoutunut aminohappoon. Lypsykivennäinen Tiineys+ -kivennäisessä käytettävät orgaaniset hivenaineet, sinkki, kupari ja mangaani, ovat sitoutuneet glysiiniaminohappoon. Orgaaninen seleeni, eli seleenimetioniini, on sitoutuneena metioniiniaminohappoon. Nämä hivenaineet kulkeutuvat ohutsuoleen ja imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin.
- Tuotteen sisältämät vitamiinit riittävät täydentämään lypsylehmien ravitsemukselliset tarpeet, joten erillistä vitamiinilisää ei tarvitse käyttää ohjeiden mukaisilla käyttötasoilla.
- Tuote sisältää B1-, B6-, B12-vitamiineja ja biotiinia
- B-vitamiineja tarvitaan kaikissa eläimen aineenvaihduntareaktioissa. Vesiliukoisina ne eivät varastoidu elimistöön, joten niitä tulee saada ravinnosta tai tuottaa pötsissä riittävästi ja jatkuvasti. Pötsimikrobien oma kyky tuottaa B-vitamiineja voi olla riittämätön alkulypsykaudella, korkean tuotoksen vaiheessa sekä pötsin häiriötilanteissa.
- Biotiini kuuluu myös B-vitamiinien ryhmään ja sillä on tunnettuja positiivisia vaikutuksia sorkkaterveyteen. Biotiinilla on tutkimuksissa havaittu myös positiivisia vaikutuksia maitomäärään ja maidon valkuaispitoisuuteen (Zimmerly & Weiss, 2001).
TUKEE TIINEYTTÄ JA MAIDONTUOTANTOA
- Sisältää magnesiumia ja fosforia turvaamaan maidontuotantoa myös laidunkaudella
- Säilörehun korkea kaliumpitoisuus sekä nuoren laidunruohon sisältämä korkea raakavalkuaispitoisuus heikentää magnesiumin imeytymistä elimistössä, jolloin riski magnesiumhalvauksille lisääntyy.
- Lisätty fosfori varmistaa riittävän fosforin saannin korkeatuottoisille lypsylehmille. Fosforia tarvitaan elimistössä energia-aineenvaihdunnan ja happo-emästasapainon säätelyyn. Pötsimikrobit tarvitsevat fosforia selluloosan sulatukseen ja mikrobivalkuaisen muodostumiseen.
SOPII SEOSRUOKINTAAN
- Hankkijan jauheisissa kivennäisissä käytettävien raaka-aineiden partikkelikoko on pieni. Tämän ansiosta lajittuminen on vähäistä ja seosruokinnassa kivennäiset sekoittuvat tasaisesti rehumassan joukkoon.
- Kivennäistä voidaan myös tarjota vapaasti erillisestä ruokinta-astiasta
- Seosrehuvaunujen ja kiinteiden apesekoittimien annosteluruuveihin ja käyttötilanteisiin, jossa jauheisten täyskivennäisten mahdollinen pölyävyys aiheuttaa haittaa, suosittelemme Hertta-kivennäisiä.
Tuotteella on GMP+ sertifikaatti. Tämä sertifikaatti takaa jatkuvan ja korkeatasoisen laatustandardin tuotteen valmistamisessa, kuljetuksissa ja kaupankäynnissä. Asiakkaanamme voit luottaa, että kivennäisemme ovat aina turvallisia tuotteita.
paino: 1000,00 kg
Valmistusmaa: LATVIA
Tuote | Lypsykivennäinen Tiineys+ 1000 kg |
---|---|
Olomuoto | Jauhe |
Lavakoko | 1000 kg |
Eläinryhmät | lypsylehmät |
Sisältää | B-vitamiinit |
Konseptit | Tiineys+, orgaaniset hivenaineet |
Kalsium (g/kg) | 200 |
Fosfori (g/kg) | 14 |
Magnesium (g/kg) | 85 |
Natrium (g/kg) | 90 |
Seleeni 3bE8, natriumseleniitti (epäorgaaninen) (mg/kg) | 20 |
Seleeni 3b8.11, selenometioniini (orgaaninen) (mg/kg) | 12 |
A-vitamiini (ky/kg) | 350 000 |
D3-vitamiini (ky/kg) | 120 000 |
E-vitamiini 3a700 (all-rac-alfatokoferyyliasetaatti) (mg/kg) | 3 000 |
Biotiini 3a880, D-Biotiini (mg/kg) | 30 |
Jodi (I) (mg/kg) | 180 |
Koboltti (Co) (mg/kg) | 25 |
Kupari (Cu, kuparisulfaatti) (mg/kg) | 650 |
Mangaani (Mn) (mg/kg) | 3 180 |
Sinkki (Zn) (mg/kg) | 5 350 |
Alkuperämaa | Latvia |
Maitotuotos, kg/pv | Lypsykivennäinen Tiineys+, g/päivä |
---|---|
Yli 45 | 270-350 |
35-45 | 250 |
25-35 | 230 |
Alle 25 | 200 |
Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.
Tutkimusviitteet:
Zimmerly, C. A., & Weiss, W. P. (2001). Effects of supplemental dietary biotin on performance of Holstein cows during early lactation. Journal of Dairy Science, 84(2), 498-506.