
Viljavahva irto
Tuotekoodi: 2304Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.
Tuotekuvaus
Viljavahva on lämpökäsitelty viljakomponentti nautojen ruokintaan. Viljavahva on Hankkijan viljatäydennysrehuvalikoiman energiapitoisin tuote. Tuotetta voidaan käyttää kotoisen viljan rinnalla lisäämässä energiaa ja tärkkelystä ruokintaan. Mureisena Viljavahva sopii erinomaisesti seosruokintatiloille.
ENERGIALISÄ KOTOISEN VILJAN RINNALLE
- Viljavahva on nimensä mukaisesti erittäin vahva viljatäydennysrehu, energia-arvo on korkeampi kuin erittäin hyvälaatuisella vehnällä
- Tuote sopii täydentämään kotoista viljaa, mutta se ei sovi käytettäväksi ainoana viljana
TASAINEN LAATU
- Kuumennuskäsitelty ja pölyämätön tuote on helppo annostella seosvaunuun
- Viljavahvan laatu on vakioitu, tuotantovaikutus pysyy joka päivä samana
TEHOKKAAMPAA RUOKINTAA
- Teollisen expander-kuumennuksen ansiosta viljan ohitusvalkuaisen määrä kasvaa ja siten se on paremmin hyödynnettävissä kasvuun ja tuotokseen (Ljokjel ym. 2003).
SOPII SEOSRUOKINTAAN
- Viljavahva mure sopii seosruokinnan komponentiksi
- Mureinen tuote tulee varastoida tasovarastossa, pystysiiloihin suosittelemme rakeisia rehuja
Ominaisuudet
Tuote | Viljavahva irto |
---|---|
Käyttötarkoitus | Väkevä viljakomponentti omien viljojen täydentämiseen |
Muuntokelpoinen energia (MJ/kg ka) | 14,1 |
Olomuoto | mure |
Raakavalkuainen (% ka) | 14,4* *valkuaispitoisuus voi vaihdella käytössä olevien raaka-aineiden mukaan |
Sisältää | mm. vehnä, maissi, kuorittu kaura |
Käyttöohje
Pyydä tilallesi optimoitu ruokintasuunnitelma aina rehujen käyttöönoton yhteydessä ja säilörehujen vaihtuessa ruokinta-asiantuntijaltasi.
Lähdeviitteet:
Ljokjel, K., Harstad, O.M., Prestlokken, E., Skrede, A. 2003. In situ digestibility of protein in barley grain (Hordeum vulgare) and peas (Pisum sativum L.) in dairy cows: influence of heat treatment and glucose addition. Animal Feed Sci and Tech. 107 (1-4) 87-104.