Progut sisältää panimohiivaa, joka on happohydrolysoitu patentoitua menetelmää käyttäen. Hydrolyysi vapauttaa hiivan bioaktiiviset ainesosat optimaalisella tavalla, jolloin niistä saadaan paras mahdollinen hyöty eläimen ravitsemuksen ja puolustustusjärjestelmän kehittymisen kannalta.
Tukee eläimen luontaista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään hyvää suolistoterveyttä
Auttaa siten myös parantamaan eläinten elinvoimaisuutta, sopeutumista muutoksiin sekä tuottavuuta
Progutin valmistuksessa käytetty ainutlaatuinen, patentoitu hydrolyysi
Vapauttaa hiivasolun seinämän molekyylirakenteet
Säilyttää hiivan bioaktiivisten ainesosien aktiivisuuden
Hajottaa hiivan soluseinämän mannoproteiinit liukoisiksi poly- ja oligosakkareiksi
Hydrolyysi lisää liukoisten sokereiden määrää
Progutin sokerirakenteet ovat oikean kokoisia sitomaan taudinaiheuttajabakteereja mahdollisimman tehokkaasti
Kun sokerirakenteiden molekyylikoko pienenee, niiden vesiliukoisuus kasvaa
Patentoitu hydrolyysi tuottaa sopivan suhteen vesiliukoisia ja veteen liukenemattomia sokerirakenteita
Valmistusmenetelmän ansiosta Progut sisältää liukoista poly- ja oligosakkarideja yli 5 kertaa enemmän kuin inaktivoitu panimohiiva ja yli 10 kertaa enemmän kuin elävä hiiva. (Glykos Ltd Finland, 2008)
Hiivasolu.
Progutin teho perustuu optimoituun molekyylikokoon ja maksimoituu patogeenien sitoutumiskykyyn
Progutin hyödyt:
Progutin hyötyjä.
Hydrolyysi vapauttaa hiivasolun ainesosat tehden niistä eläimelle käyttökelpoisempia ja lisää niiden tehoa
Hiivasolun kaikki komponentit säilyvät lopputuetteessa, mitään ei poisteta
Kun tautipaine lisääntyy, Progut auttaa tukemaan eläimen omaa puolustusjärjestelmää
Progut stimuloi eläimen vastustuskykyä, estää patogeenien sitoutumista suolen seinämään, suosii hyödyllisiä suolimikrobeja ja tukee siten eläinten terveyttä