Claas-traktoreiden määräaikaishuollot pakettihinnoittelulla

Määräaikaishuolto on elintärkeä osa maatalouskoneen ylläpitoa. Säännöllinen huolto takaa traktorin tehokkaan ja luotettavan toiminnan, pidentää sen käyttöikää ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Tämä pitää traktorin tehokkaana ja suorituskykyisenä, mikä on erityisen tärkeää maataloustyössä, jossa aika on usein rajallista ja sesonkiaikana ei ole varaa odotella että traktori saadaan kuntoon.
Traktorin hankinta on suuri investointi joten sen käyttöikä kannattaa pitää mahdollisimman pitkänä. Säännöllinen huolto auttaa ehkäisemään ennenaikaista kulumista ja vaurioita. Hyvin hoidettu traktori kestää vuosia pidempään, mikä säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä. Hyvä on myös muistaa että myyntitilanteessa aukoton huoltohistoria nostaa koneen jälleenmyyntiarvoa.
Huollon yhteydessä voidaan usein havaita ja korjata pienet ongelmat ennen kuin ne kasvavat suuriksi ja kalliiksi korjauksiksi.
Olemme paketoineet Claas-traktoreiden määräaikaishuollot kiinteähintaisiksi. Huolto sisältää valmistajan kuhunkin käyttötuntimäärään määrittelemät öljyt, suodattimet ja tarkastukset. Kiinteähintainen huolto tarjoaa selkeyttä ja ennustettavuutta koneen käyttökustannuksiin.
Panostaminen traktorin huoltoon on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä säästöinä, luotettavuutena ja turvallisuutena.

Huollon hinta vaihtelee koneen mallisarjan, varusteiden ja vaihteiston, sekä sen mukaan onko kyseessä ns. pieni vai iso huolto. Kysy tarkemmat hintatiedot juuri sinun koneeseesi Hankkijan korjaamolta!

Mies huoltaa CLAAS-traktoria kaatamalla öljyä