Valokeilassa: Konehuolto Juha Korri Oy

Konehuolto Juha Korri Oy:n henkilökunta

Konehuolto Juha Korri Oy Nivalassa on perustettu toiminimenä vuonna 2011. Se tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita erityisesti maatalouskoneille. Yrityksen asiantuntemus kattaa Claasin, Massey Fergusonin sekä Lantmännenin työkoneet. Laaja kokemuspohja ja syvällinen tuntemus tekevät yrityksestä luotettavan kumppanin maatalouskoneiden huolto- ja korjaustarpeisiin. Hankkijan sopimushuoltona yritys on toiminut vuodesta 2020.

Henkilöstö: Yrityksessä työskentelee vakituisesti viisi asentajaa, joista kaksi on yrittäjän omia poikia ja osakkaita yrityksessä. Yrittäjä Juha Korri itse on auto- ja maatalouskonetekniikan teknikko, ja hänellä on pitkäaikainen kokemus alalta jo vuodesta 1994 alkaen. Ensimmäiset kesätyöt alalla hän teki jo vuonna 1988.

Asiakaskunta: Yrityksen pääasialliset asiakkaat ovat maanviljelijöitä ja maatalousurakoitsijoita. Konehuolto Juha Korri Oy on tunnettu erityisesti ajosilppureiden huollosta sillä alueella on keskimääräistä enemmän

Tavoitteet: Yrityksen tavoitteena on jatkaa toimintaansa samalla menestyksellisellä linjalla kuin tähänkin asti ja kehittyä jatkuvasti vastaamaan tekniikan kehittymisen tuomiin haasteisiin.