CLAAS Puimurien ennakkokauppa 2024-2025

CLAAS Puimurien ennakkokauppa

CLAAS on valmistanut jo yli 500 000 puimuria. Tätä juhlistetaan nyt myös Suomessa ennakkokaupan aikaan! Sadat tuhannet tyytyväiset käyttäjät ympäri maailman luottavat CLAAS leikkuupuimurien laatuun!

CLAAS Puimurien ennakkoehdot ovat nyt kuumimmillaan! Puimurien mallisto on nyt täydellinen ja kattaa kaikki tarpeet pienestä erittäin suureen puimuriin.

  • EVION Mallisto pienemmille ja keskisuurille tiloille!
  • TRION Mallisto suursuosikkina erittäin laajalla valikoimalla myös urakoitsijoille!
  • LEXION Mallisto, kun haluat todella suurta tehokkuutta puimuriltasi!

    Puimureiden hinta on nyt parhaimmillaan, ja hyvillä käytetyillä on suuri kysyntä! Olemme varautuneet suursuosikkimallien EVION 410 ja 430 sekä TRION 520, 530 ja 640 mallien suureen kysyntään. Lisäksi koko LEXION -mallistoa koskien voimme tarjota tehokkaan puimurin juuri sellaisilla varusteilla, kuin tarvitset tulevaa kautta ajatellen!

  • EVION 400 -mallisto

    EVION puimurit näyttivät kyntensä tällä kaudella ensimmäistä kertaa pelto-olosuhteissa. Puimurit vakuuttivat erityisesti suurella puintiteholla, pienillä tappioilla ja puhtaalla puintituloksella!

    EVION 400 malliston puintikoneiston 1,42m leveä. Puintikelan halkaisija on 600mm. Erottelusta vastaa 5 -kohlinta ja suuri seulasto huolehtii puhtaasta viljasta. Tehokkaat silppurit varmistavat hyvän olkien jälkikäsittelyn.

    EVION 410 ja 430 nyt ennakkokaupan erikoisehdoin!

    TRION 500/600 -mallisto

    TRION kohlinkoneet ovat osoittaneet tehonsa kerta toisensa jälkeen! Tehokas APS Puintikoneisto avoimilla kohlimilla ja erittäin tehokkaalla JET-STREAM seulastolla tarjoaa voittamattoman paketin Suomen olosuhteisiin!

    Useat tyytyväiset asiakkaat todistavat CLAAS -puintikoneiston toimivuuden.

    TRION 500 sarjan ennakkokaupassa Auto-Contour pöytäautomatiikka vakiona. Lisäksi olemme saaneet käyttöön erittäin houkuttelevat ennakkokaupan ehdot!

    TRION 520, 530 ja 640 nyt ennakkokaupan erikoisehdoin!

    TRION 700 -mallisto

    TRION 700 malliston hybridipuintikoneisto tarjoaa todella suuren tehokkuuden ROTO-PLUS erottelukoneiston ansiosta. Uusi TRION 740 jatkaa yhdellä erottelurummulla toimivien TRION 700 -mallien sarjaa.
    Erityisen suoraviivainen puintikoneisto ja ajateltu materiaalivirta mahdollistaa suuren puintitehokkuuden.

    LEXION -Mallisto

    CLAAS LEXION mallisto koostuu 5000 ja 6000 sarjan kohlinversioista, sekä 7000 ja 8000 sarjan hybridipuimureista.

    APS SYNFLOW -puintikoneisto on kooltaan ja säätömahdollisuultaan ennennäkemätön kokonaisuus.

    Varustelumahdollisuudet LEXION puimureissa ovat erittäin laajat. 500 000 valmistetun puimurin kunniaksi, CEMOS tekoälyautomatiikat puimurin säätöön nyt kampanjahinnoin!

    CLAAS Leikkuupöydät

    Nyt myös CLAAS Leikkuupöydät ovat ennakkokaupan kampanjassa! Erityisesti suositut CERIO pöydät tarjoavat modernia teknologiaa EVION ja TRION 500 -sarjan puimureihin. VARIO pöydän avulla voit helposti säätää leikkuupöydän kasvuston mukaisesti. Kaikissa CLAAS pöydissä tulee varaterät ja laonnostimet vakiona.

    Suurempiin malleihin kannattaa kysyä tarjousta myös CONVIO mattopöydistä.

    CLAASin omilla taittopöydillä saat EVION malleista enemmän tehoa irti helppojen siirtymien ansiosta!