Amazone ennakkokauppa 2024-2025

Amazone ennakkokauppa

Amazonen ennakkokauppa on nyt käynnissä!

Hankkijalla on vielä hyvä valikoima erilaisia koneita suoraan loppuvuoden toimitukseen. Koneista on meneillään syyskampanja, joten ole yhteydessä Hankkijan konemyyntiin.

Ennakkokaupassa julkaisemme myös kokonaan uuden Amazone ZG-TX Monitoimilevittimen pääset tutustumaan siihen tämän linkin kautta:Amazone ZG-TX Monitoimilevittimet


Paranna ZA-TS levittimen levitystarkkuutta entisestään automaattisen tuulikorjaus WindControl anturin avulla.

UG Kasvinsuojeluruiskut heti toimitukseen

Suursuokki Amazone UG -Ruiskut ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestä ja kestävyydestä.
Koneita on saatavilla konekohtaisella Amaspray+ ohjaimella, missä on helppo hallinta ja levitysmäärän säätö ajonopeuden mukaan.

Lisäksi on saatavilla muutamia koneita ISOBUS hallinnalla. ISOBUS käyttöliittymä tuo saatavillesi mm. lohkoautomatiikan (TC-SC), automaattisen päistepaineen ja lähtöramppitoiminnon tarkkaan ruiskutuksen aloitukseen. Saatavilla on useita työleveyksiä 21m, 24 ja 28m työleveyksillä.
Tutustu UG ruiskuihin täältä

 

Amazone ZA-V Pintalevittimet

ZA-V Pintalevittimet tarjoavat modernin levittimen mutta edullisemmalla hinnalla. Työleveydet kattavat 15 - 36m ja säiliötilavuudet 1700 - 3200 l. Reunalevitys hallitaan Limiter V+ sähköisellä siivekkeellä tai Hydro -malleissa suoraan lautasella.

Vakiona kone toimii Amaspread 2 -hallintalaitteella, missä on automaattinen määränsäätö ajonopeuden mukaan. Lisäksi voit kaventaa päällekkäisyyttä kiiloissa manuaalisesti.
ISOBUS koneen avulla otat käyttöön kaikki ISOBUS koneiden tarjoamat ominaisuudet. (TC-SC, TC-GEO).
Tutustu ZA-V levittimiin täältä

 

Vähennä päällekkäisyyttä 50cm lohkoautomatiikan avulla

Amaswitch ja Amaselect -järjestelmissä puomiston lohkoautomatiikka toimii 50cm välein. Pystyt vähentämään kasvinsuojeluaineiden menekkiä 5% lisää. Lisäksi voit varmistua, että koko alue tulee käsiteltyä ilman haitallista päällekkäisyyttä ja polttovioitusta.
Järjestelmät sisältävät aina DUS-Pro järjestelmän, jolloin ruiskutusseos on tasaista, ruiskutuksen aloitus on täsmällinen ja jäännösmäärät mahdollisimman pieniä!

AmaSwitch Pro nyt 4 vuoden takuulla!

 

Uusi Catros SmartFrame runkojärjestelmällä

Uudet Catros -03 lautasmuokkaimet ovat saaneet SmartFrame -runkojärjestelmän.

SmartFrame rungon ansiosta koneiden säätö on erittäin helppoa. Kone linjataan vaakasuoraan maan pintaa vasten. Sen jälkeen lautasten ja mahdollisten lisävarusteiden työsyvyyttä voidaan säätää hydraulisesti olosuhteista riippumatta. Lautasten työsyvyys säädetään lautasvartta kääntämällä. Tämä tuo etua myös koneen läpäisevyyteen, sekä muokkausominaisuuksiin.

Catros+ 5003-2 Esillä Helsingin Messuilla!

 

Amazone Teres - kyntämisen uusi suunta

Koneviestin testissäkin hienosti menestynyt Teres paluuaura tarjoaa monia käyttäjää helpottavia ominaisuuksia!

SpeedBlade siivet mahdollistavat suuremmat työnopeudet siipiä kuluttamatta. C-Plus karkaisumenetelmä takaa kestävät ja joustavat kulutusosat.
SmartTurn Auran kääntö, kääntää auran pehmeästi säätöosia kuluttamatta.
AutoAdapt Oikeasti paralleelinen säätö myös ensimmäiselle viilunleveydelle
ProtectShaft Kääntyvä ja jousitettu vetokarttu helppoon ja traktoria säästävään kytkentään.

 

Amazone Pantera itsekulkevat kasvinsuojeluruiskut

Ennakkokaupassa on mukana myös Amazonen itsekulkevat kasvinsuojeluruiskut!

Pantera mallisto tarjoaa täydellistä mukavuuutta, tehokkuutta ja tarkkuutta. Eri säiliökoot ja monipuolinen puomisto tarjoavat erittäin tehokkaan kasvinsuojeluruiskun erityisesti urakoitsijoille sekä suurille tiloille.

Pantera mallisto voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan säiliökoon, puomiston leveyden ja mukavuustason mukaisesti. Kysy lisää Hankkijan konemyyjältä.

Pantera kasvinsuojeluruiskut 36kk Amaprotect jatkotakuulla!