JUNKKARI ENNAKKOKAMPANJAT 2025

JUNKKARI T300C

JUNKKARI R300C & R400C

Kasvipeitteisyyden lisääntyessä kevennetyt muokkaustavat ovat yleistyneet kyntöön ja suorakylvöön perustuvien menetelmien välille. Junkkari on tuonut D-mallin rinnalle uuden R-mallin, joka on suorakylvökone 15 cm rivivälillä ja jopa 250 kg vannaspainolla. R-malli sopii erityisesti tiloille, joissa suorakylvö on yksi viljelytapa muokkauksen rinnalla. Koneessa kylvösyvyyttä ja kylvörivin jyräystä säädetään sulkupyörällä, ja vannaspainotus hoidetaan hydraulisesti. R-malli täydentää Junkkarin kolmi- ja nelimetrisiä koneita ja sopii monipuolisiin viljelyolosuhteisiin.

JUNKKARI R300C CORE

Alk. 49 990 €

ALV 0% + TOIMITUSKULUT (JJR300C).
Ennakkokaupan hinta voimassa 13.12.2024 asti.

ELITE-VARUSTELU JUNKKARIN KYLVÖLANNOITTIMIIN

Lue lisää Elite-varustelusta

Junkkarin mekaaninen mallisto täydentyy sähköisellä ELITE-varustetasolla, jossa tutun syöttölaitteiston kaikkia akseleita pyöritetään kahdessa osassa sähkömoottoreilla.
Tämä mahdollistaa Junkkarin koneissa paikkakohtaisen määränsäädön (TC-GEO) lisäksi nyt myös lohkoautomatiikan (TC-SC). Kiertokokeen tekeminen onnistuu ELITE-koneilla helposti napin painalluksella koneen kyljestä.

Uutena ominaisuutena ELITE-koneissa on myös vannaspainotusautomatiikka. Mikäli vannas nousee optimaalisesta työskentelytasosta, järjestelmä lisää koneen vannaspainotusta ja vastaavasti vantaan sukeltaessa liian syvään, sitä kevennetään.

Uusi ELITE-varustelu on saatavilla rajoitettuun erään M- ja T-mallin koneita keväälle 2025.

PYYDÄ TARJOUS!

JUNKKARI W600 KYLVÖLANNOITIN

Junkkari W600 on luokkansa suurin ja tehokkain kylvölannoitin. Sen kylvönopeus on huippuluokkaa ja vetotraktorina pärjää pienempikin traktori. Toimintavarma ja helppokäyttöinen W-malli soveltuu kaikenlaisille maalajeille, muokattuun ja kevytmuokattuun maahan. W-malli kylvää tarkasti ja tasaisesti. Syöttölaitteisto saa voimansa jyräpyörästöltä oikealle ja vasemmalle puolelle erikseen. Näin pystytään kompensoimaan kaarteissa syntyvää nopeuseroa. Kylvön aikana ainoa hydrauliikan tarve on siirtoruuvien vaatima 20 l/min. Tehontarve traktorilta on alhainen, alkaen 150 hv, joten W-konetta voit ajaa pienemmälläkin traktorilla eivätkä tekniset ratkaisut rajoita kylvönopeutta.


Alk. 99 900 €

ALV 0% + TOIMITUSKULUT (JJW600).
Ennakkokaupan hinta voimassa 13.12.2024 asti.

JUNKKARI HJ550 HAKKURI

Junkkari HJ550 on täysin uusi, huipputehokas traktorikäyttöinen hinattava laikkahakkuri. Tämä kuormainsyöttöinen hakkuri pystyy hakettamaan maksimihalkaisijaltaan 50 cm materiaalia.
Hakkuri on rakennettu järeän, jousitetulla telillä varustetun jarrullisen 2-palkkirunkoisen alustan päälle. Tämä tekee siitä erittäin maastokelpoisen ja mahdollistaa pääsyn vaikeisiinkin kohteisiin.

Hakkuria hallitaan muista kuormainsyöttömalleista tutulla Wizard C+ ohjaimella.
Uusi HJ550 hakkuri nostaa laikkahakkurin aivan uudelle tasolle ja uuteen teholuokkaan.

PYYDÄ TARJOUS!