Amazone kesäkampanja

Sijoita itseesi ja peltoosi!

Hankkija tarjoaa nyt yhdessä Amazonen kanssa erityisen kesäkampanjan. Saatavilla on laaja valikoima erilaisia kasvinsuojeluruiskuja, pintalevittimiä ja maanmuokkauskoneita. Koneita löytyy niin suureen kuin pieneen tarpeeseen erilaisilla varustevaihtoehdoilla.

Kampanjat koskevat erityisesti varastossa olevia koneita heti toimitukseen!

Tutustu alta tarkemmin Amazonen koneisiin ja sijoita työskentelymukavuuteen ja tehokkuuteen jo tälle kasvukaudelle!

 
 

Kasvinsuojeluruiskut

Kampanjassa ovat nostolaitekiinnitteiset UF -ruiskut sekä hinattavat UG ja UX mallit.
Suomalaisten suursuosikki, hinattava UG -malli tarjoaa yksinkertaisen peruskoneen. Erityisesti moderni ISOBUS ohjaus ja lohkoautomatiikka tarjoaa helpotusta ja tarkkuutta työskentelyyn.

Kun haluat isompia työleveyksiä, säiliökokoja ja markkinoiden mukavinta automatiikkaa niin valintasi on Amazone UX. Tutustu valikoimaamme alta:

 
 
Amazone nostolaitekiinnitteiset kasvinsuojeluruiskut
Amazone hinattavat kasvinsuojeluruiskut

Pintalevittimet

Amazone tarjoaa laajimman valikoiman erilaisia pintalevittimiä. Classic -mallistossa ovat ZA-X ja ZA-M levittimet. Vaa'alla saavutat parhaan levitystarkkuuden lannoitteella kuin lannoitteella. Tähän ratkaisuna on todella suosittu ZA-V Profis Control levitin.

ISOBUS koneissa lohkoautomatiikka ja levityskarttojen käyttö tuo helpotusta ja tarkkuutta työskentelyyn. Voit hyödyntää näitä ominaisuuksia ZA-V malleista alkaen. Kun haluat tehokkaimman ja tarkimman koneen, valitse ZA-TS levitin.
Useat tyytyväiset asiakkaat luottavat Amazonen levittimiin! Katso alta tarkemmin saatavilla oleva valikoima.

 
 
Amazone-pintalevittimet
 

Maanmuokkauskoneet

Amazone on valmistanut maanmuokkauskoneita erilaisiin olosuhteisiin jo vuosia. Myös Suomessa Catroksen toiminta ja kestävuus ovat saaneet legendaarisen maineen!
Kultivaattoreista Cenio -kultivaattorit ovat osoittautuneet hyväksi ratkaisuksi meidän kysytyimpään kokoluokkaan nostolaitekoneissa.

Catros mallisto on uudistunut kokonaan, ja tarjoaa koneet nostolaitemalleista aina 12m hinattavaan koneeseen saakka.
Catros -03 mallien helppo säätö yllättää käyttäjät ja erityisesti hinattavat taittuvarunkoiset -2TS mallit 4 ja 5 metrin työleveydellä ovat todellisia tehokoneita muokkaukseen.
Uudet mallit laajentavat valikoimaa entisestään. Cobra yleismuokkaimella muokkaat sängen tehokkaasta syksyllä ja teet keväällä tasaisen kylvöpohjan.
Uudet Teres -paluuaurat tuovat toivottua lisää Amazonen valikoimaan. Uudet patentoidut innovaatiot helpottavat säätöä, käyttöä ja traktoria!
Tutustu alta Amazonen muokkainvalikoimaan.

 
 
Amazone kultivaattorit
 
Amazone Catros
 
Amazone-aurat