Agronic TSR 12000H -veitsimultain, 2 jakajaa
Tuotekoodi: AGLVA12TSRH

Agronic TSR 12000H -veitsimultain, 2 jakajaa

Tuotekoodi: AGLVA12TSRH

Tuotekuvaus

Agronic TSR 12000H -veitsimultain

Uutuus! Multain kahdella jakalla

Agronic TSR 12000H -multain on varustettu kahdella Tanskalaisen Harsön valmistamalla epäkeskotyyppisellä pystyjakajalla. Tämä mahdollistaa työleveyden puolittamisen, lyhyemmät letkuvedot ja tiheämmän vannasvälin.

TSR-sarjan multaimet ovat kokeneet monia uudistuksia. Uudistettu jakolaite ja syöttöputkisto ovat totuttua tehokkaampia ja helppohoitoisempia, tarjoten lietteelle jopa 30 % entistä paremman läpäisyn. Niveltyvän rungon ansiosta multaus onnistuu kaarteissa ja myös rapuvaunun kanssa.

TSR-veitsimultain mahdollistaa lietteen levittämisen kasvukaudella suoraan kasvustoon. Ravinnehäviöt ja hajuhaitat pysyvät pienenä ja lietteen levitysaikaa voidaan jatkaa. Veitsimultain toimii erinomaisesti myös kevyillä ja sänkimuokatuilla mailla.

Ainutlaatuinen kääntyvä nostolaite

TSR-sarjan multaimet on mahdollista varustaa kääntyvällä nostolaitteella, jonka avulla multain pääsee kääntymään vaunun perässä. Nostolaitteen avulla voidaan ajaa rapuasennossa sekä kaarteita multain maassa. Tämä takaa virheettömän työjäljen myös kaarteissa. Levitys rapuohjatulla vaunulla pienentää tiivistymiä ja parantaa satoa merkittävästi. Levitettäessä monimuotoisille pelloille työteho kasvaa, koska ei tarvitse hakea suoria ajolinjoja vaan voidaan ajaa enemmän multain alhaalla. Multain pääsee myötäilemään maata vaunusta riippumatta, tällöin vantaat seuraavat maanpintaa paremmin ja työnjälki pysyy hyvänä. Nostolaite yhdessä Agronic HXA ll in- controlin kanssa mahdollistavat ohjelmoitavan kevennyksen, painatuksen ja kellunnan.

Lue lisää alla olevasta esitteestä tai kysy lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteAgronic TSR 12000H -veitsimultain
Työleveys (m)12
Jakaja2 kpl. Harsö
Letkumäärä54
Vannasväli (cm)23
Siipien kuljetusasentotaitto
Videot ja esitteet