CLAAS DISCO 1010 TREND perhosniittokone
Tuotekoodi: CLDI1010TREND

CLAAS DISCO 1010 TREND perhosniittokone

Tuotekoodi: CLDI1010TREND

Tuotekuvaus

DISCO 1010 TREND 9,90 / 9,70 m

DISCO niittolaitteet ilman murskainta on saatavissa eri versioina ja eri työleveyksillä. CLAAS DISCO 1010 TREND -niittolaitteessa on suuri työleveys (9,90/9,70) m, joka mahdollistaa suuren kapasiteetin. Ne edustavat suorituskykyä, kestävyyttä ja helppoa käyttöä.

DISCO niittolaitteet takaavat tyytyväisyyden varustettuna:

  • Ainutlaatuisella MAX CUT lautaspalkilla, joka rakenteensa ansiosta ei ainoastaan takaa täydellisen niiton ja puhtaimman rehun, vaan tarjoaa myös pitkäaikaisen käytön laadukkaimpien komponenttien ansiosta.
  • ACTIVE FLOAT -kevennysjärjestelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden reagoida yksilöllisesti muuttuviin olosuhteisiin ja antaa niittolaitteen liikkua pellon pinnalla säädetyllä pintapaineella, haluamallasi tavalla.

  • Tämä säästää jopa litran polttoainetta hehtaaria kohden. Tämän vuoksi voit helposti niittää kevyemmissä olosuhteissa, kun voimanoton nopeus on laskettu 850 r/min:iin, mikä säästää toisen litran polttoainetta.
    Täydellisyys yksityiskohdissa, joka on kuin punainen lanka läpi koko DISCO-niittolaitteen. Punaiset yksityiskohdat auttavat säädöissä, oikeanlaisen terän käytössä, ynnä muussa.

    Trend -malliston etuja:
  • ACTIVE FLOAT
  • MAX CUT takaa parhaan niittotuloksen
  • Mekaaninen (tai DISCO 1100 TREND mallissa hydraulinen) laukaisulaite ilman palautuksen pysäytystä
  • Mekaaninen (tai DISCO 1100 TREND -mallissa hydraulinen) kuljetuslukitus
  • Helppo kytkentä vetovarsien ohjauslevyjen avulla
  • Säädettävät karhotuslautaset lisävarusteena
  • Pysäköinti kuljetusasennossa
  • 2-tieventtiili DISCO 9200 ja 8500 TREND -malleihin erillisnostolle vaihtamiseksi (lisävar.)

    Max Cut lautaspalkki - Tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman

    MAX CUT -lautaspalkit ovat saatavilla kaikkiin Claas DISCO -suurtehoniittolaitteisiin. Yhdestä metallikappaleesta stanssattu ja aallon muotoon puristettu palkki takaa erinomaisen niittotuloksen ja pitkän käyttöiän vaikeissakin olosuhteissa. Suurempi terien limitys, epäpuhtauksien parempi ohjautuminen ja vähäinen huoltotarve tekevät siitä tehokkaan. Kevytvetoinen rakenne ja alennettu voimanoton nopeus (850 r/min) vähentävät polttoaineenkulutusta jopa 16 % ilman vaikutusta niittolaatuun.
    Claas Disco - suurtehoniittolaitteet ovat erittäin kevytvetoisia leveiden liukujalasten ansiosta. Kasvijätteitä kerääntyy entistä vähemmän ja vastus vähenee, jolloin lautaspalkkia voidaan käyttää alennetulla (850 r/min) voimanottonopeudella. Niittolaatu säilyy samana ja polttoaineen kulutusta saadaan vähennettyä jopa 16 %.

    ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi

    Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaisiin olosuhteisiin, kuten märkiin tai kuiviin kohtiin, voit nopeasti ja helposti reagoida ACTIVE FLOAT'in avulla. Lautaspalkin pintapainetta voit helposti säätää yhdellä 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä myös ajon aikana. Ohjaamosta hyvin näkyvä painemittari näyttää säädetyn paineen.

    ACTIVE FLOAT'in ansiosta saavutetaan 2,5 % pienempi polttoaineen kulutus ja 17 % vähäisempi epäpuhtauksien määrä.

    Laukaisujärjestelmä

    Niittolaitteen 15° kallistettu liitos mahdollistaa sen kääntymisen taaksepäin törmäyksessä. Mekaanisella laukaisulaitteella riittää lyhyt peruutus laitteen palauttamiseksi, kun taas hydraulisella laukaisulaitteella se palaa automaattisesti käyttöasentoon. Vankka rakenne ja integroidut hydrauliikkaosat takaavat laitteen pitkäikäisyyden. Hydrauliikkaosat on mahdollisuuksien mukaan suojattu integroimalla ne runkoon.

    Lue lisätietoa koneesta esitteen kautta ja ole yhteydessä koneesta lähimpään Hankkijan myyjääsi!

  • Tekniset tiedot
    TuoteCLAAS DISCO 1010 TREND perhosniittokone
    Työleveys (m)9,70 / 9,90 m
    Kuljetusleveys (m)2,95 m
    Koneen paino (kg)2250 kg
    Voimanottoakselin kierroluku (r/min)1000-850 r/min
    Lautasten määrä (kpl)9 lautasta (2 terää per lautanen)
    Terien määrä (kpl)18 terää