CLAAS DISCO 9300 C AUTO SWATHER -perhosniittomurskain mattoperällä
Tuotekoodi: CLDI9300CASCON

CLAAS DISCO 9300 C AUTO SWATHER -perhosniittomurskain mattoperällä

Tuotekoodi: CLDI9300CASCON

Tuotekuvaus

Maksimoi niittotehosi vaivattomasti DISCO 9300C AS Contour -niittomurskaimella, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun suuren volyymin karhojen yhdistämiseen. Tämä tehokas kone on suunniteltu yksinkertaisuutta ja voimaa silmällä pitäen. Se on ihanteellinen valinta suurille tiloille, joissa polttoainetaloudellisuus ja tarkkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Työleveys: Suuri työleveys 9,1 m mahdollistaa nopean työnteon laajoilla alueilla, vähentäen tarvittavien ajokertojen määrää ja lisäten tuottavuutta.

Karhojen yhdistäminen mattoperällä: Hydraulisesti säädettävät mattokuljettimet mahdollistavat materiaalin keskittämisen yhteen karhoon tai levityksen koko työleveydelle, mikä nopeuttaa kuivumista ja helpottaa keräämistä.

Tehokas materiaalinkuljetus ja säädettävä karhonmuodostus helpottavat materiaalin käsittelyä ja optimoivat kuivumisprosessin.

ISOBUS-ohjaus: Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka mahdollistaa helpon integroinnin nykyaikaisiin traktoreihin. Kierrosnopeuden alennus säästää polttoainetta. Kaikkia DISCO niittolaitteita voidaan olosuhteista riippuen käyttää myös alennetulla, 850 r/min voimanottonopeudella. Tämän "sisäänrakennetun säästövoimanoton" ansiosta polttoaineen kulutus vähenee merkittävästi.

Max Cut lautaspalkki - Tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman

MAX CUT -lautaspalkit ovat saatavilla kaikkiin Claas DISCO -suurtehoniittolaitteisiin. Yhdestä metallikappaleesta stanssattu ja aallon muotoon puristettu palkki takaa erinomaisen niittotuloksen ja pitkän käyttöiän vaikeissakin olosuhteissa. Suurempi terien limitys, epäpuhtauksien parempi ohjautuminen ja vähäinen huoltotarve tekevät siitä tehokkaan. Kevytvetoinen rakenne ja alennettu voimanoton nopeus (850 r/min) vähentävät polttoaineenkulutusta jopa 16 % ilman vaikutusta niittolaatuun. Claas Disco - suurtehoniittolaitteet ovat erittäin kevytvetoisia leveiden liukujalasten ansiosta. Kasvijätteitä kerääntyy entistä vähemmän ja vastus vähenee, jolloin lautaspalkkia voidaan käyttää alennetulla (850 r/min) voimanottonopeudella. Niittolaatu säilyy samana ja polttoaineen kulutusta saadaan vähennettyä jopa 16 %.

ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi

Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaisiin olosuhteisiin, kuten märkiin tai kuiviin kohtiin, voit nopeasti ja helposti reagoida ACTIVE FLOAT'in avulla. Lautaspalkin pintapainetta voit helposti säätää yhdellä 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä myös ajon aikana. Ohjaamosta hyvin näkyvä painemittari näyttää säädetyn paineen.

ACTIVE FLOAT'in ansiosta saavutetaan 2,5 % pienempi polttoaineen kulutus ja 17 % vähäisempi epäpuhtauksien määrä.

Laukaisujärjestelmä

Niittolaitteen 15° kallistettu liitos mahdollistaa sen kääntymisen taaksepäin törmäyksessä. Mekaanisella laukaisulaitteella riittää lyhyt peruutus laitteen palauttamiseksi, kun taas hydraulisella laukaisulaitteella se palaa automaattisesti käyttöasentoon. Vankka rakenne ja integroidut hydrauliikkaosat takaavat laitteen pitkäikäisyyden. Hydrauliikkaosat on mahdollisuuksien mukaan suojattu integroimalla ne runkoon.

Lue lisätietoa koneesta esitteestä ja ole yhteydessä koneesta lähimpään Hankkijan myyjääsi!

Tekniset tiedot

  • Työleveys:: 9,1 m.



  • Voimansiirto: Hydraulinen, heavy-duty, jopa 400 hv traktoreille

  • Karhon leveys: Säädettävissä mattoperällä