CLAAS DISCO 9400 C DUO perhosniittomurskain
Tuotekoodi: CLDI9400CDUO

CLAAS DISCO 9400 C DUO perhosniittomurskain

Tuotekoodi: CLDI9400CDUO

Tuotekuvaus

Lyömätön näkyvyys.

DISCO 9400 C DUO 9,10 metrin työleveydellä on markkinoiden levein taaksepäin ajettava niittomurskain. Koska kone kytketään aivan ohjaamon eteen, on kuljettajalla hyvä näkyvyys niittolaitteelle ja kasvustoon - se varmistaa ajomukavuuden. CLAAS DISCO DUO mallit toimitetaan kolmen pakkauksessa.

Taakseajolaitteistolla varustettuun traktoriin asennettuna sinulla on ihanteellinen näkyvyys kaikkiin kolmeen niittolaitteeseen. Varsinkin jos olet tottunut ajamaan esim. ajosilppurilla, tämä on huippuluokan niittokokemus. Tarvittaessa kone voidaan kääntää ja käyttää etu-takaniittolaitteen yhdistelmänä.

Sormimurskain: Kierteen muotoon asennetuilla V-sormilla varustettu sormimurskain on ihanteellinen ruohon korjuuseen. Murskausteho säädetään kelan murskauslevyllä. Sormien joustava kiinnitys mahdollistaa koneeseen päässeen esineen, kuten kiven, väistämisen. Näin voidaan korjauskustannuksia vähentää. Materiaali voidaan levittää koko työleveydelle lisävarusteena saatavan leveälevitysvarustuksen avulla tai säädettävien karhotuslevyjen avulla karhoiksi.

Kierrosnopeuden valvonta: Jos jonkin niittoyksikön kierrosnopeus laskee (ennalta säädettävän) raja-arvon alle, saa kuljettaja siitä tiedon näkyvän ja kuuluvan varoituksen muodossa. Näin voidaan koko työteho jatkuvasti hyödyntää. Kulma-anturin avulla voidaan koneen haluttu päistenostokorkeus tallentaa. Yhdessä kierrosnopeuden valvonnan kanssa kulma-anturi suojaa voimansiirtoa käyttövirheiltä.

  • MAX CUT -lautaspalkit: ovat saatavilla kaikkiin Claas DISCO -suurtehoniittolaitteisiin. Yhdestä metallikappaleesta stanssattu ja aallon muotoon puristettu palkki takaa erinomaisen niittotuloksen ja pitkän käyttöiän vaikeissakin olosuhteissa. Suurempi terien limitys, epäpuhtauksien parempi ohjautuminen ja vähäinen huoltotarve tekevät siitä tehokkaan.

    Kevytvetoinen rakenne ja alennettu voimanoton nopeus (850 r/min) vähentävät polttoaineenkulutusta jopa 16 % ilman vaikutusta niittolaatuun. Claas Disco - suurtehoniittolaitteet ovat erittäin kevytvetoisia leveiden liukujalasten ansiosta. Kasvijätteitä kerääntyy entistä vähemmän ja vastus vähenee, jolloin lautaspalkkia voidaan käyttää alennetulla (850 r/min) voimanottonopeudella. Niittolaatu säilyy samana ja polttoaineen kulutusta saadaan vähennettyä jopa 16 %.

  • ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi
    Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaisiin olosuhteisiin, kuten märkiin tai kuiviin kohtiin, voit nopeasti ja helposti reagoida ACTIVE FLOAT in avulla. Lautaspalkin pintapainetta voit helposti säätää yhdellä 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä myös ajon aikana. Ohjaamosta hyvin näkyvä painemittari näyttää säädetyn paineen.
    ACTIVE FLOAT in ansiosta saavutetaan 2,5 % pienempi polttoaineen kulutus ja 17 % vähäisempi epäpuhtauksien määrä.

  • Laukaisujärjestelmä
    Niittolaitteen 15° kallistettu liitos mahdollistaa sen kääntymisen taaksepäin törmäyksessä. Mekaanisella laukaisulaitteella riittää lyhyt peruutus laitteen palauttamiseksi, kun taas hydraulisella laukaisulaitteella se palaa automaattisesti käyttöasentoon. Vankka rakenne ja integroidut hydrauliikkaosat takaavat laitteen pitkäikäisyyden. Hydrauliikkaosat on mahdollisuuksien mukaan suojattu integroimalla ne runkoon.

    Lue lisätietoa koneesta esitteen kautta ja ole yhteydessä koneesta lähimpään Hankkijan myyjääsi!
  • Tekniset tiedot
    TuoteCLAAS DISCO 9400 C DUO perhosniittomurskain
    Työleveys (m)9,10 m
    Kuljetusleveys (m)2,95 m
    Koneen paino (kg)2 800 kg
    Voimanottoakselin kierrosluku (r/min)1000 (850)