CLAAS DISCO 9700 COMFORT perhosniittokone
Tuotekoodi: CLDI9700COM

CLAAS DISCO 9700 COMFORT perhosniittokone

Tuotekoodi: CLDI9700COM

Tuotekuvaus

DISCO 9700 COMFORT 8,80 / 9,50 m DISCO 9700 COMFORT -niittokone on suunniteltu suurten alojen tehokkaaseen niittoon. Koneessa on vaikuttava työleveys (8,80/9,50 m), joka tarjoaa suuren kapasiteetin ja tehokkaan käytön. Tämä malli edustaa korkeaa suorituskykyä, kestävyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä.

DISCO 9700 COMFORT -niittolaitteet takaavat tyytyväisyyden varustettuna:

Ainutlaatuisella MAX CUT -lautaspalkilla, joka rakenteensa ansiosta ei ainoastaan takaa täydellisen niiton ja puhtaimman rehun, vaan tarjoaa myös pitkäaikaisen käytön laadukkaimpien komponenttien ansiosta. ACTIVE FLOAT -kevennysjärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden reagoida yksilöllisesti muuttuviin olosuhteisiin ja antaa niittolaitteen liikkua pellon pinnalla säädetyllä pintapaineella haluamallasi tavalla. Load-Sensing (ISOBUS-yhteensopiva) ja hydrauliset hallintaventtiilit, tarjoavat nykyaikaisen ja tehokkaan hallintajärjestelmän koneen käyttöön. Vektoritaitto kuljetusasentoon mahdollistaa helpon ja turvallisen siirtymisen tiellä, säästäen aikaa ja helpottaen kuljetusta. ACTIVE FLOAT -järjestelmä säästää jopa litran polttoainetta hehtaaria kohden. Lisäksi voimanoton nopeus voidaan laskea 850 r/min, mikä tuo lisää säästöjä, mutta säilyttää korkean niittolaadun. DISCO 9700 COMFORTin punaiset yksityiskohdat helpottavat säätöjä ja oikeiden terien käyttöä.

COMFORT-malliston etuja:

  • ACTIVE FLOAT MAX CUT takaa parhaan niittotuloksen
  • Load-Sensing (ISOBUS-yhteensopiva) ja hydrauliset hallintaventtiilit
  • Vektoritaitto kuljetusasentoon
  • Hydraulinen, jatkuvatoiminen laukaisulaite ilman palautuksen pysäytystä
  • Hydraulinen kuljetuslukitus
  • Helppo kytkentä vetovarsien ohjauslevyjen avulla
  • Säädettävät karhotuslautaset (lisävaruste)
  • Pysäköinti kuljetusasennossa


  • MAX CUT -lautaspalkki - Tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman.
    MAX CUT -lautaspalkki takaa erinomaisen niittotuloksen ja pitkän käyttöiän vaativissakin olosuhteissa. Ainutlaatuinen rakenne lisää terien limitystä ja vähentää epäpuhtauksia rehussa. Kevytvetoinen rakenne ja alennettu voimanoton nopeus (850 r/min) vähentävät polttoaineenkulutusta jopa 16 % vaikuttamatta niittolaatuun.

    ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi. ACTIVE FLOAT -järjestelmän ansiosta voit helposti säätää lautaspalkin pintapainetta ajon aikana 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä. Ohjaamosta näkyvä painemittari näyttää säädetyn paineen, mikä mahdollistaa 2,5 % polttoainesäästön ja vähentää epäpuhtauksien määrää jopa 17 %.

    Lue lisätietoa koneesta esitteen kautta ja ole yhteydessä lähimpään Hankkijan myyjääsi!
    Tekniset tiedot
    TuoteCLAAS DISCO 9700 COMFORT perhosniittokone
    Työleveys (m)8,80 / 9,50 m
    Kuljetusleveys (m)3 m
    Koneen paino (kg)2180
    Voimanottoakselin kierroluku (r/min)850 r/min
    Lautasten määrä (kpl)9
    Terien määrä (kpl)18 terää (2 terää per lautanen)