Krone EasyCut F 320 - karhottava etuniittokone
Tuotekoodi: BKECF320

Krone EasyCut F 320 - karhottava etuniittokone

Tuotekoodi: BKECF320

Tuotekuvaus

Krone EasyCut F 320 - karhottava etuniittokone
F 320 on karhotusrummuilla varustettu etuniittokone. Suuret rummut ovat 1,4 metrin etäisyydellä toisistaan, joten ne muodostavat kapean karheen, joka sopii kaikille noukkimille ja kaikkien traktorien renkaiden välistä. Rumpujen veto on mekaaninen, ja ne ovat osana teräpalkin voimansiirtoa.

Vetävä ripustus
F 320:ssa on vakiona vetävä ripustus, jonka ansiosta teräpalkki väistää esteeseen osuessaan takayläviistoon. Ripustuksessa on suuret kallistusvarat, ja pystysuuntainen liikevara on 70 cm. Ripustuksessa on oma nostosylinteri, joten traktorin nostolaitteita ei tarvitse liikuttaa päisteissä. Nostosylinteri vastaa myös niittoyksikön hydraulisesta kevennyksestä, joka on helposti säädettävissä. Kronen ISOBUS-perhosen kanssa käytettäessä etukoneen nostohydrauliikka voidaan kytkeä takakoneen järjestelmään.

Krone-teräpalkki
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja toimii luotettavasti monien vuosien jälkeenkin. Teräpalkissa yksittäisten lautasten rattaat eivät osallistu voiman siirtämiseen, vaan voima jaetaan jokaiselle lautaselle takarivissä olevalla yhtenäisellä rivillä suurempia ja hitaammin pyöriviä rattaita. Niittopalkki saa voimansa erilliseltä kardaanilta ja rattailta, sen sijaan että kaikki voima kulkisi ensimmäisen lautasen läpi.
Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautanen osuu vierasesineeseen, voima ei kohdistu voimansiirtoon, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Tämän jälkeen laakeriyksikössä olevat kierteet nostavat kyseisen lautasen ylöspäin, pois viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu pelto-olosuhteissakin muutamassa minuutissa, ja niittäminen voi jatkua.

Valmistusmaa: SAKSA

Tekniset tiedot
TuoteKrone EasyCut F 320 - karhottava etuniittokone
Työleveys (m)3,14
Kuljetusleveys (m)3,00
Koneen paino (kg)960
Tehontarve (kw/hv)51/70
Voimanottoakselin kierroluku (r/min)1000
Lautasten määrä (kpl)7
Hydrauliikan tarve1 x 1-toiminen
Videot ja esitteet