Krone EasyCut R 450 -nostolaiteniittokone
Tuotekoodi: BKECR450

Krone EasyCut R 450 -nostolaiteniittokone

Tuotekoodi: BKECR450

Tuotekuvaus

Krone EasyCut R 450 -nostolaiteniittokone
R 450 on 4,47 metrin työleveydellään markkinoiden levein toiselta puolelta niittävä niittokone. Kronen 4-metrisen etuniittokoneen kanssa päästään kahdella niittoyksiköllä 8 metrin työleveyteen.

Vastapainot tuovat vakautta ja vähentävät rasitusta
Niittokoneen rungossa on vastapainoteline, jossa on hydraulinen sivusiirto. Vastapainojen varsi pitenee 60 cm kun siirrytään kuljetusasennosta työskentelyasentoon. Tämän ansiosta niittokone on aina tasapainossa traktorin nostolaitteissa, mikä vähentää nostolaitteisiin kohdistuvaa kuormitusta. Vastapainotelineeseen voidaan kiinnittää 500 kg lisäpainot. Järeässä varressa on liukupalat jotka kestävät toistuvaa liikettä.

Turvaa ja pehmeyttä hydrauliikalla
Niittoyksikössä on DuoGrip-ripustus, joka mahdollistaa suuret liikevarat ja päästää teräpalkin väistämään esteen puolelta. Lisäksi vaakapuomissa on hydraulinen laukaisulaite, joten koko puomi väistää törmäystilanteessa taaksepäin. Niittoyksikön kevennyspaine on säädettävissä hydraulisesti ohjaamosta käsin. Vaakapuomi on teleskooppinen, ja sen pituutta voidaan säätää hydraulisesti sopivan limityksen varmistamiseksi.

Levälleen tai kahdelle karheelle
Niittokone voidaan tilata joko levittävällä tai karhottavalla niittolautasten pyörimissuunnalla. Levittävä pyörimissuunta tarkoittaa, että joka toinen lautanen pyörii myötäpäivään ja joka toinen vastapäivään. Kun lautasissa on karhottava pyörimissuunta, muodostavat ne kaksi kapeampaa karhetta ja jättävät karheiden väliin traktorin renkaan mentävän väylän, jolloin vältytään karheen tallaantumiselta.

Krone-teräpalkki
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja toimii luotettavasti monien vuosien jälkeenkin. Teräpalkissa yksittäisten lautasten rattaat eivät osallistu voiman siirtämiseen, vaan voima jaetaan jokaiselle lautaselle takarivissä olevalla yhtenäisellä rivillä suurempia ja hitaammin pyöriviä rattaita. Niittopalkki saa voimansa erilliseltä kardaanilta ja rattailta, sen sijaan että kaikki voima kulkisi ensimmäisen lautasen läpi.
Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautanen osuu vierasesineeseen, voima ei kohdistu voimansiirtoon, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Tämän jälkeen laakeriyksikössä olevat kierteet nostavat kyseisen lautasen ylöspäin, pois viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu pelto-olosuhteissakin muutamassa minuutissa, ja niittäminen voi jatkua.

Valmistusmaa: SAKSA

Tekniset tiedot
TuoteKrone EasyCut R 450 -nostolaiteniittokone
Työleveys (m)4,47
Kuljetusleveys (m)2,5
Koneen paino (kg)1250 (+ 500)
Tehontarve (kw/hv)74/100
Voimanottoakselin kierroluku (r/min)540 (1000 k/min lisävarusteena)
Lautasten määrä (kpl)10
Hydrauliikan tarve1 x 1-toiminen ja 1 x 2-toiminen
Videot ja esitteet