CLAAS LINER 4700 BUSINESS
Tuotekoodi: CLLI4700BU

CLAAS LINER 4700 BUSINESS

Tuotekoodi: CLLI4700BU

Tuotekuvaus

CLAAS LINER 4700 on tehokas 4-roottorinen hinattava karhotin, 9,30-12,70 m työleveydellään

4700 BUSINESS

Tämä malli on varustettu ISOBUS'illa ja lukuisilla, kuljettajan työtä helpottavilla automaattitoiminnoilla. Mitä erilaisempia koneen parametrejä voidaan säätää, tallentaa ja sovittaa täysin yksilöllisesti pelto-olosuhteiden mukaan. Konetta voidaan käyttää CEMIS 100 terminaalilla tai CEMIS 700 terminaalin kautta toimivalla ISOBUS'illa tai jollakin muulla ISOBUS-yhteensopivalla terminaalilla. Näin erilaisia toimintoja voidaan kohdistaa ohjausyksikköön ja traktorin toimintonäppäimille, joka mahdollistaa erittäin mukavan koneen käytön. Alas laskun ja ylös noston automaattitoimintojen lisäksi voidaan myös työ- ja karhon leveyttä säätää portaattomasti. Jos LINER on varustettu hydraulisella haravointikorkeuden säädöllä, voidaan asennot tallentaa ja niitä voidaan säätää yksilöllisesti.

Ylivoimainen pellon seuranta Roottorialustan, kardaaniripustuksen ja kaksoisjousten yhteispeli varmistaa vaikuttavan liikkuvuuden rauhallisesta roottoriohjauksesta huolimatta suurimmillakin nopeuksilla. Karhotin mukailee täydellisesti pellon pintaa, orgaanisen maa-aineksen kulkeutuminen säilörehuun minimoidaan ja rehun säilyvyys paranee. Kaikissa neljässä roottorissa olevat kaksoisjouset varmistavat roottorien tasaisen kulun. Jousien ja roottorien ripustustavan ansiosta ainoastaan 20 % painosta kohdistuu roottorialustan etupyöriin. Se mahdollistaa roottorin parhaan alustan seurannan.

Kestovoideltu Profi-roottorikeskiö Mitä LINER'in sydämeen tulee, luotamme tietysti hyväksi todettuun, ammattikäyttöön tarkoitettuun roottorikeskiöön. Se toimii kestovoidellussa, suljetussa tilassa ja varmistaa pitkän käyttöiän. Roottorivaihteisto on vahvassa valukotelossa (roottorikeskiö), joka on täytetty öljyllä ja on ilmatiiviisti suljettu. Näin LINER'in sydän on suojattu lian tunkeutumiselta ja on näin ollen huoltovapaa. Ohjausrullat ja kaikki liikkuvat osat kulkevat herkästi öljykylvyssä. Tämä täydellinen voitelu takaa pitkän käyttöiän.

PROFIX – piikkivarsien lukitus Törmäystapauksissa piikkivarsi taipuu hallitusti määritellystä kohdasta. Roottorikeskiö on näin optimoidusti suojattu. Taipuneet piikkivarret voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti. PROFIX-lukituskaaren avulla vaihto on erityisen helppo tehdä. Piikkivarsien moniurakytkentä (20 uraa) varmistaa täydellisen, välyksettömän asennuksen. Kohdistusnuolet varmistavat oikean asennuskohdan. Kysy lisää CLAAS LINER karhottimista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS LINER 4700 BUSINESS HYBR
Työleveys (m)9,3 - 12,7
Kuljetusleveys (m)3,00
Koneen paino (kg)5080
Roottorin halkaisija (m)3,30
Roottorit (kpl)4
Karhon leveys (m)1,3 - 2,4

HIENOSTUNUT OHJAUS

Käyttö CEMIS 100 -ohjaimella tai ISOBUS-järjestelmällä CEMIS 700:n (kuvassa) kautta tai muulla ISOBUS-yhteensopivalla päätelaitteella AUX-N:n tai AUX-O:n kautta. Koneen eri toimintoja voidaan ohjata traktorin hallintalaitteilla ja toimintopainikkeilla. Erittäin kätevää kuljettajalle. Automaattinen taittaminen ja avaaminen - työleveys ja karhon leveys voidaan säätää portaattomasti. Jos LINER on varustettu hydraulisella roottorin korkeudensäädöllä, asennot voidaan tallentaa ja aktivoida erikseen.

ISOBUS OHJAUSJÄRJESTELMÄ

ISOBUS.

Näissä malleissa on ISOBUS ja monia automaatio-ominaisuuksia, jotka helpottavat käyttäjän työtä. Erilaiset koneen parametrit voidaan asettaa ja tallentaa yksilöllisesti ja mukauttaa kenttäolosuhteisiin yhdellä napsautuksella.

JOUSTAVUUTTA PELLOLLA

CLAAS LINER 4700 BUSINESS HYBR.

Yksilöllinen roottorin nosto - kuljettaja voi ohjata kutakin roottoria erikseen pellon vaihtelevien muotojen ja olosuhteiden mukaan. Automaattisessa nosto- ja laskutilassa käyttäjä voi valita ajasta tai paikka (SC-ohjaus) riippuvan toiminnan. Käyttäjä voi ohjata myös manuaalisesti painamalla ja pitämällä painiketta painettuna.

LUOTETTAVUUS

CLAAS LINER 4700 BUSINESS HYBR.

LINERin luotettava sydän - hyväksi todettu roottorikotelomme. Se toimii jatkuvasti öljykylvyissä maksimaalisen käyttöiän saavuttamiseksi.
Päärunko on neljän roottorin haravoiden keskeinen kantava rakenne. Rakenteen valtava jänneväli yhdistettynä puolisuunnikkaaseen profiiliin tasoittaa ja vaimentaa suuria voimia. Ohjausyksikkö, elektroniikkamoduuli ja hydrauliikkaventtiilit on suojattu hyvin sisäpuolelta.

TEHOKKUUS

CLAAS LINER 4700 BUSINESS HYBR.

Aika on rahaa. Siksi olemme tietoisesti valinneet mekaanisen voimansiirron - se on yksinkertainen, suora ja tehokas. Käytämme kitkakytkimiä, joissa on tehokas voimansiirto ja non-stop-ylikuormitussuoja. 50 % enemmän tehoa haravointipiikeissä kuin hydraulisella voimansiirrolla
Patentoidun C-profiililla varustetun kaksinkertaisen teleskooppirakenteen ansiosta työ- ja kuljetusasennon välillä on erittäin helppo vaihtaa nopeasti - työleveyttä säädetään kätevästi ohjaamosta käsin.

LAATU

CLAAS LINER 4700 BUSINESS HYBR.

Panostamme suuresti työn ja rehun laatuun. Tarjoamme laajimmat renkaat ja suurimman rengasvalikoiman - sekä pääalustaan että roottoripyörätelineisiin. Lisävarusteena on saatavana 6-pyöräinen versio kaikkiin neljään roottoriin.
Vain CLAAS tarjoaa patentoidun jousitetun kardaanijärjestelmän. Kaksoisjousi keventää roottoreita, mikä takaa tasaisen kulun ja täydellisen maanpinnan seuraamisen - myös suuremmilla ajonopeuksilla.