ZG-TX Tronic + FlowControl varustus
Tuotekoodi: AW113215

ZG-TX Tronic + FlowControl varustus

Tuotekoodi: AW113215
Lisävarusteena näille tuotteille

Tuotekuvaus

Vakiona ZG-TX Levitin toimitetaan Easy -varustepaketilla ja konekohtaisella EasySet 2 ohjaimella.

TRONIC -varustepaketin myötä nämä korvataan ISOBUS työtietokoneella ja Amazonen omaa suunnittelua olevalla ISOBUS ohjelmistolla.
Tronic paketissa konetta hallitaan esimerkiksi traktorin omalla ISOBUS näytöllä tai vaihtoehtoisesti Amazonen Amatron 4 isobusterminaalilla. Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen ja se on helposti konfiguroitavissa käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

ISOBUS käyttöliittymän kautta saat myös täydet ISOBUS ominaisuudet levittimeesi. Voit käyttää paikkatietoon perustuvaa lohkoautomatiikkaa (TC-SC), jolloin lannoitteella levityskuvio voidaan jakaa 16 osalohkoon. Osalohkot ovat jaettu parabolisen muotoiseksi vastaamaan todellista levityskuviota. Lisäksi voit hyödyntää HeadLandControl -toimintoa, jolloin päisteessä voidaan levittää pidemmälle pellon sisäosiin. Näin erityisesti hinattavilla työlaitteilla saavutetaan täydellinen tasaisuus myös päisteen alueella.
Myös levityskarttojen käyttö on mahdollista ISOBUS käyttöliittymän avulla. Kalkin levityksessä kuvio on jaettu kahteen lohkoon ja voit hyödyntää automaattista aloitusta ja lopetusta päisteessä.

Tronic -ohjelmisto myös opastaa käyttäjää, kun vaihdetaan kalkin levitysyksikkö koneeseen.

FlowControl kalibrointi kuuluu Tronic pakettiin. Tällöin lautasten pyörittämiseen tarvittavaa vääntöä mitataan vasemmasta ja oikeasta lautasesta. Näin molemmat puolet kalibroidaan automaattisesti heti levityksen aloituksesta lähtien.

Tronic paketin ominaisuudet ovat:
  • Automaattinen lohkoautomatiikka TC.SC)
  • ISOBUS tehtävänohjain, eli esimerkiksi levityskarttojen käyttö
  • AUX-N mahdollisuus. Eli voit käyttää esimerkiksi Amapilot+ joystick ohjainta koneen hallintaan
  • Oma Amazonen suunnittelema toimiva ja helppokäyttöinen ohjelmisto
  • mahdollisuus käyttää erilaisia sensoreita (Augmenta, Yara N-sensor, Isaria)

    Lisäksi Tronic -paketti mahdollistaa vaakavarustuksen ja Autotrail -pyöräohjaus varusteet.